سفارش قطعات الکترونیکی از خارج
دی 17, 1401شرکت های وارد کننده قطعات الکترونیکی از چین
دی 27, 1401صفر تا صد سفارش کالا از چین
طی سال های گذشته تنوع محصولات چینی به شدت افزایش یافته و این مسئله سفارش کالا از چین را به صورت تصاعدی بالا برده است. اگر شما هم به فکر خرید از چین بدون واسطه هستید، در این مقاله همراه ما باشید.
در این مقاله ابتدا به ارزیابی کیفیت محصولات چینی می پردازیم. سپس به سودآوری خرید خرد از چین و محاسبات هزینه های ثبت سفارش کالا از چین می پردازیم. در انتها نیز یک راه حل ساده و بدون درد سر جهت خرید مستقیم از چین را به شما عزیزان ارائه می دهیم.
آیا کالا های چینی کیفیت لازم را دارند؟
پیش از سفارش کالا از چین ابهامی که در ذهن همه ی افراد شکل می گیرد، کیفیت کالاهای چینی است. طی سال های اخیر کالا های چینی زیادی وارد ایران شده است. شاید خیلی از افراد تجربه ی خوبی از کیفیت کالاهای چینی نداشته باشند. اما آیا تمام کالاهای چینی بی کیفیت هستند؟
هنگام خرید مستقیم از چین باید توجه داشته باشید که تنوع تولید کنندگان در این کشور به شدت بالا است. شرکت های چینی برای تصاحب سهم بیشتری از بازار تنوع بسیار زیادی دارند. به عنوان نمونه شرکت BYD چین یکی از برترین تولید کنندگان باتری در سراسر دنیا است و حدود 30 درصد از کل باتری های کشور آلمان را تامین می کند. کیفیت باتری های این شرکت با شرکت آمریکایی تسلا مقایسه می شود. اما تجار ایرانی هنگام واردات باتری از چین، سراغ این برند محبوب نمی روند. بلکه برای ارزان تمام شدن محصولات به سراغ برند های ناشناخته ی چینی می روند.
همین مسئله باعث شده است تا هنگام خرید مستقیم از چین، کمی استرس کیفیت داشته باشیم. شرکت های چینی طیف کیفی متنوعی را ارائه می دهند و خریدار متناسب با هزینه ای که می پردازد می تواند سطح کیفیت مطلوب خود را انتخاب کند. پس این تفکر که تمام کالاهای چینی بی کیفیت هستند رد می شود.
چگونه پیش از سفارش کالا از چین از کیفیت کالاها مطمئن شویم؟
پیش از سفارش کالا از چین برای اطمینان از کیفیت کالاها بهتر است موارد زیر را از طریق مدیر فروش کارخانه، شبکه های اجتماعی و جستجو در اینترنت ارزیابی کنیم :
- آیا شرکت گواهی نامه های بین المللی معتبری دارد؟
- آیا گواهی نامه ها توسط مراجع و آزمایشگاه های معتبر بین المللی صادر شده است؟
- شرایط صادرات کالا به کشورهای توسعه یافته،چگونه توسط این شرکت انجام میشود؟
- آیا این شرکت سابقه ی قابل توجهی دارد یا نو پا است؟
- آیا ظرفیت تولید این شرکت قابل قبول است؟
- مشتریان قبلی این شرکت درباره ی کیفیت محصولات نظرات مثبتی دارند یا خیر؟
- آیا این شرکت دفاتر فروش یا خدمات پس از فروش در کشورهای توسعه یافته دارد؟
با پاسخ به سوالات فوق تقریبا شرکت تامین کننده یا تولید کننده را از نظر کیفی می توانید ارزیابی کنید.
چگونه با فروشندگان یا تولید کنندگان چینی ارتباط بگیریم؟
برای انتخاب و سفارش کالا از چین به لطف اینترنت پروسه ی راحتی پیش روی شماست. در ادامه به چند سایت مرجع مهم چینی می پردازیم که از طریق این سایت ها می توانید محصولات چینی را مشاهده و انتخاب کنید.
تصویر 3 انواع سایت های چینی برای ارتباط با فروشندگان و تامین کنندگان
سایت taobao.com پر مخاطب ترین فروشگاه آنلاین چینی است. اگر دنبال خرید خرد از چین هستید این سایت بهترین گزینه برای شما خواهد بود. سایت banggood.com نیز گزینه ی بعدی در این دسته می باشد.
سایت alibaba.com یک مرجع کامل جهت ارتباط با تامین کنندگان عمده و خرد چینی است. اگر دنبال سفارش کالا از چین از طریق واسطه ها هستید این سایت بهترین گزینه برای شما خواهد بود.
سایت made-in-china.com یک مرجع کامل جهت ارتباط با مدیران فروش کارخانه ها و تامین کنندگان عمده ی چینی است. اگر دنبال خرید های سنگین و تجارت های کلان با شرکت های این کشور هستید، این سایت گزینه ی بهتری برای شما می باشد.
محاسبات هزینههای ثبت سفارش کالا از چین
در مرحله بعد باید محاسبات ثبت سفارش کالا از چین را انجام دهید. این محاسبات به شما کمک میکند تا متوجه شوید که خرید کالا بویژه واردات قطعات الکترونیک از خارج بهتر است یا این که خودتان کالا را از بازار ایران تهیه کنید.
بدین منظور ابتدا قیمت کالاهای مختلف را از فروشندگان بگیرید. به قیمت اصل کالا هزینههای زیر را اضافه کنید تا هزینهی نهایی کالا پس از ترخیص در ایران مشخص شود:
- هزینهی بسته بندی
- هزینهی ارسال تا بندر یا فرودگاه
- هزینههای ترخیص کار
- هزینهی بارگیری
- هزینهی بیمهی حمل و نقل کالا
- هزینه های انبارداری
- هزینهی گمرکی
به عنوان نمونه فرض کنید میخواهید یک کانتینر 40 فوت پنل خورشیدی از چین وارد کنید. به دلیل حجم بالای محصول بهتر است تا آن را به صورت دریایی بیاورید. از کارخانهی تولید کننده قیمت را به صورت FOB بخواهید. قیمت FOB یعنی قیمت تحویل کالا روی عرشهی کشتی. در قیمت FOB علاوه بر هزینهی محصول، تمام هزینههای بسته بندی محصول و حمل و نقل اولیه دیده شده است.
به قیمت FOB هزینهی حمل دریایی و بیمه را نیز اضافه کنید. پس از تحویل بار در گمرک ایران هزینههای ترخیص کالا از گمرک را نیز اضافه نمایید. قیمت تمام شدهی واردات پنل خورشیدی حال مشخص میشود.
پس از ارسال کالا شما حدود 30 روز فرصت دارید تا کالا را ترخیص کنید. در غیر این صورت باید هزینههای انبارداری را نیز بپردازید. با محاسبات هزینههای این پروسه قیمت تمام شدهی محصول برای شما مشخص میشود. حال کافیست تا این قیمت را با قیمت محصول در بازار ایران مقایسه کنید و سودآوری آن را مشخص کنید.
نمونه جدول تعرفه واردات پنل خورشیدی از چین
در جدول فوق واردات 620 عدد پنل خورشیدی 400 وات از مبدأ چین با قیمت هر وات 23 سنت دلار را محاسبه کردهایم. قیمت تمام شدهی هر وات پنل حدود 9 هزار تومان میباشد، که قیمت پنل خورشیدی در زمستان 1401 در تهران حداقل 13 هزار تومان است. این نشان می دهد که واردات پنل خورشیدی سودآور است.
البته شما می توانید واردات کالا از چین را به شرکت های بازرگانی بپردازید. شرکت هایی که هم در ایران و هم در چین شعبه و نیروی فعال داشته باشند. این شرکت ها کلیه ی مراحل فوق را برای شما انجام می دهند و بدون درد سر کالا را در ایران به شما تحویل می دهند.
به عنوان نمونه شرکت بازرگانی پیشرو تلاشگران می تواند صفر تا صد سفارش کالا از چین را به صورت هوایی و دریایی، در مقیاس خرد و کلان با بهترین قیمت برای شما انجام دهد.