واردات انواع لامپ ال ای دی به صورت ckd و skd
خرداد ۱۰, ۱۴۰۱سفارش قطعات الکترونیکی از خارج
دی ۱۷, ۱۴۰۱واردات انواع میکروکنترلرهای AVR از کجا انجام می شود؟
واردات انواع میکروکنترلرهای AVR از چه کشورهایی انجام می شود؟ میکروکنترلرها یکی از قطعات بسیار مهم در الکترونیک هستند. در این مقاله می خواهیم یکی از موضوعات مهم در این بخش را بررسی کنیم و در رابطه با شرکت ها و کشورهایی که در زمینه تامین این MCUها و واردات تجهیزات ابزار دقیق نقش دارند، چگونگی تولید و عوامل تاثیر گذار بر قیمت آنها بحث کنیم.
میکروکنترلرهای AVR چگونه تولید می شوند؟
واردات انواع میکروکنترلرهای AVR و نیز میکروچیپها، یکی از نیازهای استراتژیک کشورهای مختلف است. عمق این مسئله را می توان به وضع برخی قوانین در این حوزه مرتبط دانست که یکی از آنها، دستور رئیس جمهور آمریکا در وضع قوانین صادراتی برای منع فروش تجهیزات ساخت تراشه به شرکتهای چینی است. همچنین در این تصمیمات، کمک به فناوری رشد این نوع قطعات در مراکز تولیدی چینی محدود شده است.
یکی از ساده ترین نوع میکروچیپها، میکروکنترلرهای AVR هستند که معمولا به صورت تجاری برای اهداف آموزشی و صنعتی تولید می شوند. اما در واردات انواع میکروکنترلرهای AVR، این چگونه تولید می شوند؟ میکروکنترلرها مجموعه ای از بخش های مختلف هستند که هسته مرکزی آن یک میکروپروسسور است. توسعه دهندگان میکروکنترلرها ایده ای را برای ترکیب پردازنده، حافظه، رام و تجهیزات جانبی در داخل یک کیس، که شبیه یک تراشه معمولی است، ارائه کردند. از آن زمان، تولید میکروکنترلرها رقابت تنگاتنگی را با تولید پردازنده ها شروع کرد.
در تولید انواع میکروکنترلرهای AVR اجزای مختلفی درنظر گرفته میشوند که وقتی در کنار یکدیگر قرار گیرند، این نوع از MCUها ایجاد می شوند.
- پورت های IO: پورتهایی هستند که هرکدام شامل چندین پین بوده و محل دریافت سیگنال آنالوگ یا دیجیتال می باشند.
- نوسان ساز داخلی: میکروکنترلر AVR شامل یک نوسانگر داخلی است که برای پین CLK را کنترل می نماید. این میکروکنترلر روی یک اسیلاتور کالیبره شده داخلی 1 مگاهرتز تنظیم شده است.
- رابط ADC: این میکروکنترلر شامل یک ADC 8 کاناله با رزولوشن 10 بیت می باشد. وظیفه اصلی این ADC خواندن ورودی آنالوگ است.
- تایمرها و شمارنده ها: میکروکنترلر شامل دو تایمر/ شمارنده 8 بیتی و 16 بیتی است. عملکرد اصلی تایمرها در این قطعه، ایجاد سیگنالهای دقیق برای تاخیرهای زمانی ایجاد شده در بین دو عملیات است.
از دیگر بخشها در این قطعه میتوان به تایمر نگهبان، رجیسترها، حافظه فلش، EEPROM، SRAM و غیره اشاره کرد.
کمپانی های واردات انواع میکروکنترلرهای AVR کدامند؟
واردات انواع میکروکنترلرهای AVR نیز همانند واردات انواع لامپ ال ای دی به صورت ckd و skd عمدتا از طریق کشورها و شرکت های خاصی انجام می گیرند که بیشتر آنها در اروپا، آمریکا و شرق آسیا حضور دارند. این نوع قطعات همانند ماژول ها، آردوینوها و بردهای آماده، قابلیت ساخت در داخل ندارند. چراکه فناوری طراحی این نوع قطعات به صورت انحصاری در اختیار چند کمپانی است. به همین خاطر تامین آنها با واردات انواع میکروکنترلرهای AVR از کشورهای خارجی صورت می گیرد.
از جمله شرکت هایی که در زمینه تولید و واردات انواع میکروکنترلرهای AVR و سایر MCUها فعالیت می کنند، می توان گفت:
- NXP: این کمپانی، یک شرکت هلندی است که سابقه درخشانی در این بازار داشته و در زمینه ساخت کنترلرهای امبدد فعالیت می کند. NXP دارای مجموعه وسیعی از MCUها در انواع 8، 16 و 32 بیتی است. قابل ذکر است که NXP در حدود 31 هزار نفر پرسنل دارد و با Freescale Semiconductor ادغام شده است.
- Renesas: این شرکت در ژاپن فعالیت می کند و در زمینه تولید میکروکنترلرها در صنایع مختلف اعم از خودرو کار کرده است. محصولات این کمپانی شامل میکروکنترلرهای نوع 8/16/32 بیتی هستند که به 3 خانواده کلی تقسیم می شوند: RL، RZ و RZ.
- میکروچیپ: شرکت محبوب و مشهور Microchip Technology از جمله توسعه دهندگان قطعات الکترونیکی نوآور و پیشرو در جهان است. این شرکت آمریکایی بیش از 14 هزار کارمند داشته و به عنوان تنها کمپانی در زمینه ساخت و واردات انواع میکروکنترلرهای AVR فعالیت می کند.
- STMicroelectronics: یکی دیگر از کمپانی های مطرح در زمینه تولید میکروکنترلرها است که به عنوان یک مجموعه چندملیتی و نیز شرکت فرانسوی – ایتالیایی فعالیت می کند. این شرکت بزرگترین سازنده تراشه های نیم رسانا در قاره اروپا است که از محبوب ترین محصولات آن می توان به میکروکنترلرهای STM8 و STM32 اشاره کرد.
کشورهای تولید کننده میکروکنترلرها
واردات انواع میکروکنترلرهای AVR از کدام کشورها صورت می گیرند؟
از جمله سوالات مهمی که همواره در خصوص واردات انواع میکروکنترلرهای AVR مطرح می گردند، می توان به قیمت و کشورهای صادر کننده این محصولات اشاره کرد. کشورهای مصرف کننده از جمله ایران، از چه مقاصدی تراشه ها و چیپ های موردنیاز را تامین می کنند؟ در پاسخ به این پرسش باید گفت:
- چین: کشور چین نقش مهمی در واردات انواع میکروکنترلرهای AVR به ایران دارد. این کشور قصد دارد تا در چهارچوب برنامه های خود از جمله ساخت چین 2025، در این صنعت استراتژیک خودکفا شود. کشور چین در سال 2020 در حدود 40 میلیارد دلار فروش نیمه هادی ها را تجربه کرده است و مبدا تهیه انواع میکروکنترلرهای AVR است.
- آمریکا: یکی دیگر از کشورهای مطرح در حوزه تولید و واردات انواع میکروکنترلرهای AVR آمریکا نام دارد. این کشور که میزبان بسیاری از کمپانی های بزرگ تکنولوژی اعم از IBM, Intel و نیز MicroChip است، در صنعت ساخت ریزتراشه ها فعالیت می کند.
- تایوان: تایوان بزرگترین تولید کننده ریزتراشه ها در جهان است که در زمینه صادرات انواع میکروکنترلرهای AVR نیز نقش مهمی دارد. جالب است بدانید چین هنوز هم به تراشه های اساسی که در این کشور تولید می شوند، متکی بوده و به آن نیاز دارد. به عنوان مثال می توان به شرکت TSMC تایوان اشاره کرد که بزرگترین تولید کننده مستقل محصولات نیمه هادی در جهان است.
وضعیت واردات انواع میکروکنترلرهای AVR پس از کرونا
وضعیت واردات انواع میکروکنترلرهای AVR هم مانند واردات ماشی آلات صنعتی به فاکتورهای مختلفی بستگی دارد که یکی از مهم ترین آنها، برقراری یک وضعیت پایدار در جوامع تولید کننده می باشد. به عنوان مثال می توان به وضعیت واردات انواع میکروکنترلرهای AVR در دوره کرونا اشاره کرد که با درگیر شدن کشورهای صنعتی و تولید کننده از جمله کشور چین، تا حد بسیار زیادی افت کرد. این واقعه سبب شد تا قیمت بسیاری از کالاها در بازارهای مصرف به شدت افزایش یابد. اما نزدیک به 3 سال از گذشت این واقعه، اکنون روند ورود کالاهای مختلف به روال خود بازگشته است.
نکته مهم دیگری که باید به آن اشاره کرد، تصمیم ایالات متحده بر وضع محدودیت های فراسرزمینی جدید علیه چین در زمینه صادرات تراشه های پیشرفته، تجهیزات نیمه هادی و قطعات مرتبط است. این کار می تواند در دراز مدت منجر به افزایش نرخ تراشه های پیشرفته از کشور چین گردد. به همین دلیل بازرگانی پیشرو تلاشگران با تیمی مجرب و حرفه ای در چین و ایران، با بیان شرایط صادرات کالا و مجوزهای لازم برای ترخیص کالا، شما را در جریان روند این کار قرار میدهد تا با خیالی آسوده بتوانید در این زمینه فعالیت کنید.
عوامل تاثیر گذار بر واردات میکروکنترلرها
عوامل مختلفی بر تعرفه های واردات انواع میکروکنترلرهای AVR اثر می گذارند که تاکنون نیز بازار قطعات الکترونیک بارها به آن واکنش نشان داده است. از جمله این موارد می توان به صورت خلاصه گفت:
- قیمت ارز: یکی از مهم ترین آیتم ها در این زمینه، نوسانات قیمت ارز است. از آنجایی که واردات انواع میکروکنترلرهای AVR از کشورهای خارجی صورت می گیرند، قیمت ارز بسیار تعیین کننده خواهد بود.
- محدودیت های بین المللی: وضع محدودیت ها، تعرفه ها و قوانین در حوزه واردات و صادرات کالاهای الکترونیکی، به خصوص تراشه ها که از چند ماه پیش به موضوع مهمی تبدیل شده است، عامل تاثیر گذار بر قیمت و واردات انواع میکروکنترلرهای AVR می باشد.
- وضعیت پاندمی: تغییراتی که به صورت جهانی به خصوص بر کشورهای تولید کننده اثر می گذارند، از جمله بیماری کرونا، عاملی در کاهش نرخ تولید این قطعات می باشند. به همین خاطر هزینه های خرید انواع میکروکنترلرهای AVR و غیره افزایش می یابند.
در پایان امیدواریم که مطالب ارائه شده در این مقاله برای شما همراهان گرامی مفید بوده باشد. لازم به ذکر است که در صورت هرگونه سئوال درباره واردات قطعات الکترونیکی از چین و همچنین شرایط صادرات کالا و موارد دیگر میتوانید با همکارن ما از طریق راههای ارتباطی زیر در تماس باشید.